Få organiseret og Transform Your Life

Det tager indsats for at få resultater, og ikke bare nogen indsats, det tager indsats for smart. Du kan ikke forvente at opnå noget uden at gøre noget. Desværre i vores samfund i dag, folk gør en enorm indsats for at holde sig travlt hele dagen, men for mange ser de på hvad de har gjort og indså, at meget af tid havde været spildt. De gennemgå deres dag og spekulerer på, hvad de havde opnået.
Du skal planlægge, fokus og handle på hvad du ønsker at opnå for at få det resultat du ønsker. Du skal få organiseret!
Min historie
Sidste år var jeg i en butik, forsøger på en skjorte og jeg spurgte en dame der var også i omklædningsrummene hvordan det så ud på mig. (Jeg spørger aldrig den salgs assistent, som de som regel fortælle dig det ser godt ud uanset om det sker eller ej). Hun troede det så stor og jeg må indrømme, jeg tænkte så også! Stadig, at være en kvinde jeg har en anden til at bekræfte den.
Nu er her hvad jeg fandt både flatterende og interessant. Damen sagde “shirt ser godt, jeg ville ønske jeg havde den samme krop”. Hun henviste til min krop! Det fik mig spændt! Det er første gang nogen havde sagt til mig. Mind dig denne kvinde var omkring 15 kg overvægtig og vil sikkert tænke, om nogen, der var mindre end hende.
Jeg svarede: “tak! (og derefter røg ud på en pæn måde) Men du kunne også blot motionerer regelmæssigt og spise sundt “. Jeg glemte at nævne hun havde en åben pakke af kartoffel chips i tasken. Denne dame troede formentlig jeg var født denne måde, en af de heldige, der kan spise og drikke noget de ville og gik lejlighedsvis for motion.
Det kræver en indsats
Hvad denne dame ikke vidste var, at hver morgen jeg trækker mig ud af sengen kl. 11.30 til at træne i det lokale fitnesscenter. Og jeg gør, at uanset hvor koldt eller vådt det er, hvor træt jeg er, om det er sommer eller vinter. Jeg betale prisen for at få resultaterne. Jeg er også særligt om mad, forsøger så vidt muligt at spise lavt fedtindhold, lavt sukker fødevarer og drikke masser af vand.
Hvis der er en lettere alternativ, lad en magisk pille, som mirakuløst vil holde vægten off, kroppen tonet og gøre mig til at føle stor konsekvent uden at skade mit helbred, så mig det vide. Indtil da, vil jeg holde betaler prisen og at gøre en indsats, fordi resultaterne er det værd.
Betale dig selv først
Efter at have læst de sidste par stykker kan du sige “Hvorfor ikke hun udøve senere i dag?”. Grunden til jeg ikke er at jeg er en person, der “morgen” og ved, at ved at gå i seng før og at komme op tidligt jeg kan få det overstået første ting. Ellers hvis jeg vælger at udøve senere, er chancer omstændigheder ville opstå og jeg ville udskyde det.
En af mine coaching klienter er en runner. Han oprindeligt ringede til mig fordi sit arbejde og sit liv var ude af kontrol. Han kører 20 km om dagen og har gjort det i mange år. Jeg spurgte ham, hvordan han formår at religiøst køre hver morgen før arbejde endnu ikke kunne synes at forlade kontoret ved 17.30. hver aften. Han svarede “det er nemt at hoppe ud af sengen om morgenen og kører, er der intet eller ingen kan stoppe mig i at time (kl. 11.30). Men når jeg er på arbejde der er for mange krav til min tid og de synes at altid opstår sent på dagen. ”
Lær at betaler dig selv først. Ligesom George Classon skrev i sin bog “Den rigeste mand i Babylon”, tager 10% af hvad du tjener og betaler dig selv først. Brug det til at investere, ellers vil der aldrig være noget tilbage når du betaler alt andet. Og jeg er sikker på, mange af jer kan forholde sig til der.
Sådan betaler dig selv først
Du skal gøre dig selv den første prioritet. Sikre du give tid hver dag til handling dit eget personlige dagsorden.
Her er et par ideer til at få dig i gang:
Overdøve tid hver dag i din dagbog i din træning. F.eks. Gå på 6:00 a.m. eller frokosttid. Planlæg at først.
Overdøve tid hver dag til at følge på dine personlige problemer. F.eks. Bestille dental udnævnelse, besvare telefonopkald, kontakt bank. Gøre det tidligt på dagen, ellers vil du løber tør for tid og forlader det
Sørg for at du holder dig til den. Lære at sige “nej” Hvis andre mennesker ønsker at gøre andre planer for dig under dem ‘mig’ tid. Du skal passe på dig selv først. Du har magt til at sige ‘Ja’ eller ‘Nej’ på andre folks krav til din tid. Forkæl dig selv som din no. 1 prioritet.
Det sidste ord
Når du beslutter dig (ja, det rigtigt), det er når du beslutter at gøre dig selv den højeste prioritet i dit liv, du vil opdage, hvor meget nemmere det er at leve dit liv. Når du beslutter dig for du er det værd, vil det være nemt for dig at sige “nej” til andre folks krav/anmodninger. Selvfølgelig, skal du lære at organisere dig selv, så du er effektiv som muligt.

14 responses on “Få organiseret og Transform Your Life

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.