Sådan får du råd til drømmeferien

Du farer rundt og knokler på arbejdet. Du holder med sved på panden styr på resten af din hverdag. Alt begynder så småt at presse sig ind på dig og sveden forvandles til stress. Du har mest af alt lyst til at tage på ferie og koble fra. En ferie, hvor du kan slappe helt af og blot lade timerne rulle forbi uden at tænke over, hvad de skal bruges på. Det kræver dog alligevel en pose penge at komme på ferie, og hvis pengene ikke lige ligger og brænder i lommen, hvordan får du så råd til at holde den hårdt tiltrængte ferie?

Her kan du samle feriepengene sammen

Alt afhængig af, hvor dyr din ferie er, kan du bruge nogle af disse muligheder:

  • Hvis du vil afsted lige med det samme uden at bryde hovedet med at spare op, kan du prøve et pengelån. Lån – straks udbetaling – tag det næste fly til feriedestinationen. Så let kan det være. Det eneste du skal være opmærksom på, er, at du skal være i stand til at betale lånerenterne tilbage.
  • Hold øje med diverse rejsesider og rejsefirmaer efter udbudsrejser. En udbudsrejse er en rejse med kort varsel, som du kan få ekstremt billig, da den er til en specifik destination på et specifikt tidspunkt. Hvis dit fokus blot ligger på at holde ferie så billigt som muligt, er det en god mulighed.
  • Tjek rejsesiderne hver dag efter favorable tilbud. Det kan være du lige pludselig er heldig en dag, hvilket gør alt researchen, du har brugt, det værd.
  • Rejs uden for ferierne. Hvis du kan få fri fra dit arbejde i en uge, hvor andre ikke har ferie, kan du få en rejse yderst billig, da ingen andre rejser dér.